Ти си силна жена и можеш да постигнеш всичко!  Имай

...
Ти си силна жена и можеш да постигнеш всичко!  Имай
Коментари Харесай

Всяка жена е една Вселена! Ти си силна жена и можеш да постигнеш всичко!

Ти си мощна жена и можеш да постигнеш всичко!  Имай религия! Имай и убеденост!

Нашият свят се състои от толкоз доста невероятни дами. И толкоз доста невероятни промени в нашия свят се вършат от дами.

Ние- мощните дами влияем на живота по страховит метод. Днес желая да припомня на всички ни какъв брой сме мощни! Всяка жена е една Вселена!

Да бъдеш мощна жена не е обвързвано с това единствено какъв брой добре изглеждаме в даден ден. Не става въпрос да бъдеш известен и не е да печелиш..много пари. Става въпрос за нашия темперамент. Това е да бъдеш добър образец за другите и да се грижиш добре за себе си в това време.

Всички мощни дами имаме тази мощ в себе си и е доста значимо да не забравяме това! Когато преминавате през сложни моменти- просто би трябвало да си спомните какъв брой сте прелестни.

Вижте знаци, че си мощна жена и можеш да постигнеш всичко

 

1: Да бъдеш мощна жена – би трябвало да си уверена!

Увереността е голяма част от това да си мощен. Бъди постоянно уверена, това е превъзходен симптом на обич към себе си, това оказва помощ да стоиш надалеч от сравненията със други. Силната жена е щастлива в кожата си и в мир в мозъка си. Да си уверена е огромна триумф. Винаги може да направиш спомагателна крачка, като споделиш увереността си с другите, само че в последна сметка да бъдеш уверена е огромно персонално достижение.

 

2: Силната жена е продуктивна

Прекарването на време за почтени дела и значими въпроси поддържа мозъка на една мощна жена – благополучен. Силната жена непрекъснато се пита: „ Какво друго мога да вместя в деня си? “ Това е добър метод на мислене, само че също по този начин е доста значимо да се погрижи и за себе си и да си даваш отмора.

 

3: Силната жена е настроена оптимистично и положително

Силната жена вижда чашата на половина цялостна, а не на половина празна. Носи положително въодушевление на всички места, където отиде. Може да не е постоянно  възможно да демонстрира оптимизъм и позитивност когато и да е, само че би трябвало да направи всичко допустимо, с цел да поддържа настройка за напредък толкоз постоянно, колкото може. Твоята бляскавост мощно въздейства върху настроението ти, както и върху настроението на другите.

 

4: Силната жена пренебрегва страха

 

Силната жена се изправя пред своите страхове, проблеми и въпроси. Тя се захваща с тях, а не бяга от тях.

Всички дами се сблъскваме с разнообразни страхове през целия си живот, само че по  това по какъв начин се оправяме с тях ще дефинира дали сме мощни! Всички имаме  задоволително сили да се надигнем пред страховете си, само че от време на време не знаем по какъв начин да го създадем. Времето е най-хубавото решение за това. Не би трябвало да бързаме да преодолеем страха, само че несъмнено би трябвало да стартираме да подхващаме стъпки към крайната цел за превъзмогване му.

 

5: Силната жена се грижи за себе си:

Силната  жена се грижи за себе си, като в същото време се грижи и за другите. Необходимо е да развие позитивни взаимоотношения със себе си.

Всички желаеме да бъдем щастливи… и открих, че множеството от нас, които практикуват концепцията за добрина, са най-щастливите. Чувстваме се добре със себе си, когато сме благи, а другите желаят да са към нас, когато демонстрираме добрина. Всичко това попада в категорията грижа. Най-добри сме, когато сме грижовни и любящи персони.

 

6:  Не се опасявай да отстояваш това, в което вярваш

Когато има вяра, че нещо не е наред в обществото, мощната жена приказва! Силната жена не гледа по какъв начин другите са унизени. Вместо това те подхваща дейности. Силната жена се застъпват за себе си и за другите, като демонстрират добър морал и полезности в всекидневието си. Правейки това, тяхната позитивност и убеденост се отразява върху другите.

7: Силната жена има горделивост

Показването на горделивост от себе си не постоянно е егоистично. Всеки заслужава да се гордее със себе си и с достиженията си и заслужава да показа гордостта си. Една мощна жена остава уважителна, когато се усеща разчувствана и горда. Тя не изпитва потребност да карат другите да се усещат по-малко значими в процеса.

8: Силната жена не се подчинява на това, което споделят другите хора

Хората вършат неточности и от време на време споделят обидни неща, само че една мощна жена може да преодолее „ злобарите “. Игнорирането на отрицателната изпратена сила е мъчно, само че е допустимо. Така че научи се да не се поддаваш на негативизма, който другите хора могат да донесат в живота.

9: Силната жена е вярна на себе си

Не на последно място, мощната жена е изцяло вярна на себе си. Няма потребност да трансформира себе си, с цел да удовлетворим другите, и не е належащо да се трансформира, с цел да впечатли другите. Да покаже, че се усеща удобно с живота, който и е даден и живее, е главната част от това да бъдеш правилен на себе си.

 

Понякога е елементарно да бъдеш мощна, а от време на време не. Ще кажа, че всички сме способни да бъдем мощни и всички можем да намерим най-хубавите пътища, до момента в който вървим по пътя  на живота си.

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР